Bemutatkozás

online edzés

A sport gyermekkorom óta része az életemnek, hiszen már az általános iskolában is az úszás volt a testnevelés óráink fő eleme. Itt tapasztalhattam meg először, mit jelent számomra a versenyzés. Büszkén gondolok vissza ezekre az évekre, hiszen már ekkor sikerült több érmet is gyűjtenem.

Gyakran vehettem részt Budapesten kerületi versenyeken is, köszönhetően nagyszerű tanáraimnak, akik hamar felismerték, hogy jelenlétemmel csak erősítem a lányok csapatát.

Ezt a korszakot viszont az elhízás követte. Ahogy a legtöbb tini életében, a gimnázium számomra is nagyon sok változást hozott, lassan már a tesi órákon se vettem részt szívesen. Nagyon nehéz időszak volt ez, önbizalom híján nem volt elég erőm változtatni a helyzetemen. Pedig már akkor is éreztem, hogy ha nagy leszek, edző szeretnék lenni.

Mikor befejeztem az iskolát, nemet mondtam a kifogásokra és újra elkezdtem az edzéseket. Ez az új hobbi olyan sikerélményekkel töltött el, amitől elhittem, képes vagyok arra, hogy komoly változásokat vigyek véghez az életemben. Megtanultam, hogy amit nem szívesen látok magamon a tükörben, azon igenis tudok változtatni. Visszajött az önbizalmam, újra hinni kezdtem magamban és abban az erőben, ami bennem lakozik.

Egy új élet kapujában állva eldöntöttem, hogy élni akarom az álmaimat, ezért beiratkoztam a Fitness Company-ba, ahol sikeresen elvégeztem az alap fitness instruktori képzést, majd ezt követte az Iwi személyi edző tanfolyama, ahol még átfogóbb képet kaptam arról, milyen irányt fog venni az életem, a hobbim, ami ma már – bátran mondhatom – a munkám is.
Nem véletlen, hogy az edzések során nagyon fontosnak tartom a prevenciót, és inkább a különböző funkcionális eszközöket részesítem előnyben. TRX, és Pilates-oktató képzéseken is részt vettem.

Hiszem, hogy lelkünk egészsége egyensúlyban van a testünkével, kitűzött céljainkat pedig csak szellemi fejlődéssel és egészségtudatunk megfelelő kialakítása árán érhetjük el: legyen az testsúly csökkentés – netán növelés -, vagy épp az alap állóképesség elérése, megtartása. Az élet sport. A sport maga az élet.

Ha minőségi életre vágysz és fontos számodra az egészséged,akkor keress bizalommal. Én segítek, hiszen együtt könnyebb!

nyitrai zsanett